За нас

Този сайт е собственост на „Импас-Клима" ЕООД

Изпълнител на услугите по доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на закупените от ClimaHome уреди е Импас-Клима ЕООД, ЕИК: BG200327258, с адрес: гр.София бул. Ситняково 51А. рег.в ББКМ N279

Наша основна цел е всеки ден, за всеки един клиент да бъдем лоялен, открит и предивидим доставчик и партньор. Всеки един завършен обект и обслужен клиент да показва доброто име на компаниите, което искаме да изградим пред клиенти и партньори.

Екипът ни застава открито пред клиента с името и професионализма си и консултираме клиента за всички плюсове и минуси от неговото решение. При нас ще закупите това, от което се нуждаете.

Импас Клима разполага със собствена складова и сервизна база. Това ни помага да поддържаме винаги постоянна наличност, за да бъдем максимално бързи и адекватни на Вашето търсене. Постоянно следим и актуализираме цените, за да бъдат те винаги конкурентни, в полза на Вас. Предлагаме затворен цикъл от услуги – консултация, оглед, доставка, монтаж, профилактики, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка.

Персоналът е висококвалифициран, с дългогодишен опит и мотивиран да даде най-доброто от себе си, за да остане клиента доволен от професионално свършена работа. Ще монтираме климатика внимателно, с най-добрите и качествени материали на пазара, за да гарантираме безупречната работа на климатика. Високото качество на монтажа е безусловно гарантирано. Коректното и качествено обслужване на климатика по време на гаранцията и след това – също. Ние осигуряваме бърза реакция при възникнал проблем. В повечето случаи отстраняваме проблема на място, веднага. Когато се налага демонтаж и обслужване в нашия сервиз, полагаме максимални усилия, за да може възможно в най-кратък срок да отремонтираме и инсталираме отново Вашият работещ климатик.

© 2017 Clima Home. Всички права запазени.